Standards

   Standards

 » 

Food


1868-2 / 2008

MEHODS OF ANALYSIS AND TESTING FOR SPICES AND CONDIMENETS PART : 2 MICROSCOPIC TEST

Endorsement Date

04-04-2021

Pages Count

9

Sector

Food

Committee Name

Spices, Culinary herbs and condiments

Standard Type

Price

0 L.E.

Main References

- المواصفة القياسية الخليجية رقم 253/1994 الخاصة " طرق اختبار التوابل والبهارات – الجزء الثانى: الفحص المجهرى ، تقدير اللون القابل للاستخلاص ، الكالسيوم : أليل أيزوثيوسيانات ، بارا هيدروكسى بنزيل ايزوثيوسيانات ، التانينات ، العناصر المعدنية والحوضة".

Standard Status

Cancelled

Cancel Reason

(حل محلها 8444-3 /2021)

Obligatory Status

Not Obligatory

Decisions Number

ICS

67.220